- Vi har behov for sjåfører!

Transportmarkedet vokser seg stadig større, og VT har behov for flere sjåfører innen lokaltransport, tippbil, langtransport og langtransport container.

2. may 2019
Av: Thomas Bergstøl

- Som selskap har vi vekstambisjoner, og vi behøver å manne opp for å møte markedet fremover. Er du sjåfør med gyldig YSK-bevis vil vi gjerne høre fra deg, oppfordrer Leif Erklev, Driftsleder trafikk og personell i Vennesla Transport.

Ønsker du å kjøre lastebil eller vogntog hos VT? Send oss en mail på leif@vennesla-transport.no

To skift – mer tid til familien

Hos Vennesla Transport blir sjåførhverdagen organisert slik at hver enkelt sjåfør skal få mest mulig tid sammen med familien.

- Som transportselskap blir det stadig vanskeligere å tiltrekke seg sjåfører som er villige til å jobbe og overnatte i bilen. Hos Vennesla Transport tar vi hensyn til dette, og vi prøver å sette opp to skift på  ruter der det er mulig, slik at sjåfører kan jobbe enten morgen eller kveld, forklarer Erklev.

- På vår faste rute til Stokke har vi for eksempel lagt opp til at man kan gjennomføre langtransport-oppdrag på kveldstid - med mulighet for å returnere samme dag. Denne ruten har fast avgang hver kveld kl 18, med retur slik at man er tilbake i byen kl 01.30. Dermed har man fri til kl 18 dagen etter, og man kommer hjem til søvn i sin egen seng. Dette gjør forøvrig at bilene får produsert mer på dagtid, og vi blir mer effektive som selskap.

Skiftrutinene har vist seg populære hos sjåførene.

- De er svært enkle å forholde seg til, og sjåførene gir oss gode tilbakemeldinger på hvordan vi klarer å sy sammen arbeidshverdagen deres.

Overtar Iveland Anlegg - Trenger flere Tippbil-sjåfører

Etter overtakelsen av aksjene i anleggs-selskapet Iveland Anlegg har Vennesla Transport også staket ut en ny kurs i et nytt og spennende markedsområde.

- Anleggs-transport blir et nytt område for oss, og vi er svært interessert i å høre fra alle tippbil-sjåfører som kunne tenke seg nye utfordringer. 

Er du tippbil-sjåfør på jakt etter nye utfordringer? Ta gjerne kontakt med Leif Erklev på:

Tlf: 916 10 077

Epost: leif@vennesla-transport.no