Tilpasset transport for alle behov

Vennesla Transport AS er en tradisjonsrik bedrift som har vært i bransjen siden 1946. Dette har gitt oss unik erfaring, og gjør at vi i dag er en pålitelig, fleksibel og løsningsorientert aktør i markedet. Hos oss er kompetanse og kvalitet satt i et system og vi har et sterkt eierskap til jobbene vi utfører.

Vi kan tilby kundene våre en rekke ulike transport-opplegg, som langtransport, lokaltransport, krantransport og andre løsninger tilpasset kundenes behov. Vi disponerer om lag 40 faste biler med utstyr til å utføre ulike tjenester. Vårt mål er alltid å skape verdier – både for kunder, eiere, sjåfører og ansatte.

Fremtiden er digital

I dag foregår det meste av kommunikasjonen i samfunnet digitalt – transportbransjen er intet unntak. Vi er opptatt av å være oppdatert på de beste løsningene, og bruker i dag digitale logistikkverktøy for å kommunisere med våre kunder før, under og etter transportoppdraget.

Med blant annet transportbooking på nett, elektroniske ordrebehandling, scanningløsninger, full websporing og digital kommunikasjon med sjåfør, sikrer vi at både bestiller og sluttkunde har full oversikt over hele prosessen. På våre hjemmesider kan du holde deg oppdatert på oppdraget fra start til slutt – og løsninger gjør at alle parter sparer både tid og penger.

Med god service og solid leveransedyktighet, er vi en seriøs aktør du kan regne med.

Sjekk ut vår brosjyre her.

En trygg transportpartner

I Vennesla Transport tar vi helse, miljø og sikkerhet på alvor, og vi følger til enhver tid alle gitte krav fra myndighetene, NLF og våre store samarbeidspartnere.

Med internkontrollrutiner for ansatte og opplæringsplan for alle nyansatte jobber vi trygt forankret i gode retningslinjer som ivaretar både sikkerhet og kvalitet.

Formål

«Selskapets formål er godstransport. Herunder hører samlasting, befraktning, spedisjon, lagring og hva dermed står i forbindelse. Selskapet kan eie aksjer i andre selskaper».

Visjon

Vi finner nye veier til levering der du vil når du vil.